Drömmen om en CrossFit-box i Nykvarn blev sann

Vår mission är att erbjuda dig som bor i Nykvarn med omnejd, kvalitativ träning på hemmaplan. Tillgänglighet är A&O för att träningen verkligen ska bli av. 

Vi gillar träning och vi gillar funktionell träning. Dessutom tycker vi om variation. Då är det inte så märkligt att vi “föll” för CrossFit! För någon mer funktionell och varierad träningsform finns knappast. Rätt utförd så passar CrossFit faktiskt näst intill alla som vill komma igång med sin träning. Alla övningar är skalbara och därmed anpassningsbara för individen. Det tycker vi om och ända sedan tanken föddes om en CrossFit Nykvarn vintern 2017/2018 så har vi längtat efter att slå upp dörrarna. Det gjorde vi 16 augusti 2019 med stor succé! Ett par hundra nyfikna kom till boxen på invigningsdagen och vi måste säga att de flesta var fantastiskt positiva! Precis som vi.

Vi vill att du som bor i Nykvarn inte ska behöva göra avkall på bra träning bara för att du inte bor inne i “storstan”. Vi vill att Nykvarn ska kunna erbjuda högkvalitativ träning för alla boende, man ska inte behöva ta bilen 30-40 minuter för att finna sin träningsform.

Vi hoppas att du kommer att trivas hos oss. Vi kan i alla fall garantera att vi ska göra allt som står i vår makt att du ska trivas.

Välkommen till CrossFit Nykvarn

Patrik & Åsa

Våra enkla “box rules”

Vi på CrossFit Nykvarn vill erbjuda en box med skön stämning och en välkomnande atmosfär. Vi vill att alla som tränar här ska känna sig hemma, bekväma och inkluderade. För att uppnå det har vi tagit fram några kulturbyggande punkter.

Tack för att du hjälper oss!

  • För att alla ska känna sig bekväma med och i sina egna kroppar, tränar vi med kläder på (även på överkroppen).
  • För att skapa en välkomnande atmosfär, hälsa gärna på dina träningskompisar och erbjud hjälp om hon/han verkar känna sig lite vilse.
  • För att bygga en stark och frisk kropp, var noga med din teknik när du tränar.
  • Alla som har tillgång till CrossFit Nykvarn har en egen digital nyckel. Tack för att du inte släpper in okända.
  • Öppnar du någon av “lastbilsdörrarna”, så är det också du som ansvarar för att de stängs.
  • Saknar du något eller har förslag på hur vi kan bli ännu bättre, skicka gärna ett mail till Patrik eller Åsa. (info@crossfitnykvarn.se)
  • För att behålla en städad och trivsam fysisk miljö så vet vi alla vad som funkar eller hur? Torka toaringen vid behov, plocka undan dina redskap när du tränat, ställ skorna i skohyllan. Ja du fattar, precis som hemma ungefär 🙂

Inga stora punkter, men vi tror att de kan hjälpa oss att skapa en skön och trivsam miljö i VÅR Box!