Så här lätt blir du medlem!

Vill du också bli medlem hos oss? Vad kul!

Just nu är vi ca 127 träningsglada medlemmar som kämpar både på egen hand och tillsammans i vår box! Vårt första “tak” vi satt för oss själva är 150 medlemmar vilket vi tror är ett lagom antal i en box i vår storlek. Då får alla den plats som behövs och vi kan också bygga en fin gemenskap bland våra medlemmar. Vi vill nämligen att CrossFit Nykvarn ska kännas som ett “andra hem”!

Vi har ett antal medlemskap att välja med och vi tror och hoppas att det ska finnas något för alla att hitta. Nuvarande prislista gäller fram till 31/3 då vi räknar med att vi fyllt kvoten på 150 medlemmar och då kommer även en justering uppåt att ske på priserna. Men bara lugn, vi kommer aldrig att höja priserna för dig som är eller blir medlem innan 31/3 2020!

Får du friskvårdsbidrag från din arbetsgivare? Grattis! Vi hanterar alla former av friskvårdsbidrag och via vårt medlemssystem WONDR så kan du när som helst hämta hem de underlag du behöver för att få tillbaks dina pengar. Har du några som helst frågor/funderingar kring friskvårdsbidrag så hjälper vi dig!

Har du någon fråga om våra medlemskap så tveka aldrig att kontakta oss antingen till mail info@crossfitnykvarn.se eller på telefon 076-3251241.

Observera vårt förmånliga dagkort för dig som har chans att träna dagtid. Dagkortet ger access till CrossFit Nykvarn varje vardag 05.00 – 17.00. Bundet i 12 månader så betalar du endast 399 kr per månad. Då kan du också vara med på lunchpassen varje tisdag och torsdag kl 12.00.

Du hittar alla våra medlemskap och du kan också anmäla dig genom att klicka HÄR.

Att starta ett medlemskap kan du enkelt göra digitalt och då kan du studsa igång din träning cirka 10 minuter senare! (Vi använder digitala nycklar vilket kräver att du har en smartphone för tillgång till vår box.)