Så här blir du medlem!

Vill du också bli medlem hos oss? Vad kul!

Hos oss finns det två kategorier av medlemskap:

  • CrossFit Nykvarn BAS-medlemskap
  • CrossFit Nykvarn Open Gym

BAS-medlemskap

Detta medlemskap är vårt “all inclusive” helt enkelt. Har du det så har du tillgång till allt vi erbjuder inklusive hela pass-schemat.

OPEN GYM-medlemskap

Detta är ett medlemskap för dig som vill träna på egen hand och inte vill hänga med på passen. Du har full tillgång till boxen. Du kan välja att ha ett medlemskap som gäller alla dagar och tider i veckan, men också välja Dag-kort som ger access till boxen kl 05.00 – 17.00 vardagar. Det är vårt billigaste medlemskap och kostar 399 kr/månad om du tecknar 12 månader. Det här medlemskapet kan du boka själv genom att klicka HÄR. Du får en digital nyckel och är redo att träna inom ett par minuter! Finns inget att vänta på alltså!

Hos oss är CrossFit för ALLA. Våra coacher anpassar övningarna så att de passar din nivå.

 

Får du friskvårdsbidrag från din arbetsgivare? Grattis! Vi hanterar alla former av friskvårdsbidrag och via vårt medlemssystem WONDR så kan du när som helst hämta hem de underlag du behöver för att få tillbaks dina pengar. Har du några som helst frågor/funderingar kring friskvårdsbidrag så hjälper vi dig!

Har du någon fråga om våra medlemskap så tveka aldrig att kontakta oss antingen till mail info@crossfitnykvarn.se eller på telefon 076-3251241.

Observera vårt förmånliga dagkort för dig som har chans att träna dagtid. Dagkortet ger access till CrossFit Nykvarn varje vardag 05.00 – 17.00. Bundet i 12 månader så betalar du endast 399 kr per månad. 

Du hittar alla våra medlemskap och du kan också anmäla dig genom att klicka HÄR.

Att starta ett medlemskap kan du enkelt göra digitalt och då kan du studsa igång din träning cirka 10 minuter senare! (Vi använder digitala nycklar vilket kräver att du har en smartphone för tillgång till vår box.)